ELAZIĞ / KOVANCILAR - Ekinözü Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla okulumuz bahçesinde kutlandı. Değerli velilerimizin programa ilgisi oldukça fazlaydı. Bayram tüm coşkusuyla kutlandı. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize şükranlarımızı sunarız.

Nis

Ock

7-A sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Rümeysa Betül POLAT ile sinema keyfi yaptılar.

Ock

Bilinçli Tüketici Kulübü danışman öğretmeni Elif Özer Enerji tasarrufu haftası için okulda farkındalık oluşturdu.

Ock

Okulumuz 4-A sınıfı ve 3-A sınıfı öğrencileri Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi için okul duvarında oluşturulacak pano için posterleri boyadılar.

Ock

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencileri, sınıf öğretmenleri Rümeysa Betül POLAT eşliğinde okul çevre temizliği yaptılar.

Kas

Öretmenler günü programını hazırlayan değerli öğretmenimiz Rümeysa Betül POLAT ' a teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuzda Mevlid Kandili etkinliği yapıldı. Emeği geçen Rümeysa Betül Polat öğretmenimize teşekkür ederiz.